Home Bestuur & politiek Inspraakavond bestemmingsplan N65 op 7 mei

Inspraakavond bestemmingsplan N65 op 7 mei

In plaats van inspraak bij de commissie is besloten een aparte avond hiervoor te organiseren. Insprekers zijn welkom op donderdag 7 mei 2020 om in te spreken bij de afzonderlijke inspraakavond. Tijdens de avond zijn alle fracties aanwezig om kennis te nemen van uw reactie en om eventueel verduidelijkende vragen te stellen. Er vindt tijdens deze avond geen politieke discussie plaats. De vergadering begint om 20.00 uur en vindt plaats in de Raadszaal van het Raadhuis aan het Leeuwensteinplein 5.
Op donderdag 14 mei 2020 wordt het bestemmingsplan N65 Vught behandeld in de gemeenteraadsvergadering. Wilt u beide vergaderingen live via internet volgen? Ga dan naar www.gemeenteraad.vught.nl en kies voor audioverslagen.

Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er verschillende mogelijkheden tot inspraak op 7 mei. U mag uw reactie schriftelijk indienen als u niet aanwezig kan/wil zijn. Mail uw reactie vóór 6 mei 9.00 uur, zodat de raadsleden eventueel van te voren vragen kunnen stellen. U kunt een reactie sturen van ongeveer 500 tot 600 woorden. Het staat u echter vrij om meer of minder woorden te gebruiken. Er zijn geen vorm-eisen.

U kunt uw reactie ook opnemen als u niet aanwezig kan/wil zijn. Uw reactie spelen we dan op 7 mei af tijdens de inspraakavond. Op deze manier hoeft u zelf niet naar de inspraakavond. U mag dit zelf opnemen en mailen naar de griffie van de gemeente Vught. Daarnaast is het ook mogelijk dat de griffie u opbelt en vervolgens uw reactie via de telefoon opneemt. Het verzoek is om uw reactie vóór 6 mei 9.00 uur te mailen zodat raadsleden eventueel van te voren vragen kunnen stellen. Uw reactie mag maximaal vijf minuten duren.

U kunt met de griffie afspreken dat u tijdens de inspraakavond inbelt en vervolgens uw reactie geeft aan de aanwezige raadsleden. Ook hiervoor meld u zich vóór 6 mei 9.00 uur aan.

U kunt telefonisch inspreken, maar het kan ook via de camera met behulp van bijvoorbeeld Skype, Facetime, Zoom of WhatsApp. Het maakt niet uit welke app u wilt gebruiken. Uw reactie mag maximaal vijf minuten duren. Vervolgens mogen de raadsleden u vragen stellen.
Fysieke inspraak tijdens de inspraakavond is ook mogelijk. Ook dan dient u zich wel van tevoren te melden bij de griffie en dit moet ook vóór 6 mei 9.00 uur. U krijgt maximaal vijf minuten de tijd om in te spreken. Na uw inspraak mogen de raadsleden vragen stellen.
Hebt u nog vragen of wilt u zich aanmelden? Stuur dan een e-mail naar griffie@vught.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in