Home Bestuur & politiek Fractie GB uit haar zorgen over de serviceverlening van de buurtbus

Fractie GB uit haar zorgen over de serviceverlening van de buurtbus

De fractie van Gemeentebelangen heeft al eerder haar zorgen geuit en om duidelijkheid verzocht over de ontstane situatie rondom de tijdelijk opgelegde, beperkende maatregelen voor de bruggen aan de Kampdijklaan in Vught en aan de Deutersestraat in Cromvoirt, waardoor deze afgesloten zijn voor
vracht- en landbouwverkeer. Dit maakt dat agrariërs noodgedwongen door de kern van Cromvoirt rijden, waardoor de veiligheid in het gedrang komt.

De fractie heeft daarover schriftelijke vragen gesteld aan het college en wil graag weten of al bekend is of er een werkbare oplossing gevonden is voor het herstel van de bruggen.

Daarnaast maakt zij zich zorgen over de route van de buurtbus, waardoor bewoners van Cromvoirt en Lunetten beperkt zijn in het bezoeken van hun (klein)kinderen en/of het JBZ niet kunnen bereiken.

De fractie verzoekt het college op korte termijn duidelijkheid te verstrekken aan de Cromvoirtenaren, bewoners van woonoord Lunetten en bestuur van de buurtbus wanneer deze tijdelijke situatie beëindigd wordt. Tevens hoopt de fractie dat er naar een oplossing gezocht wordt waardoor het zware verkeer om Cromvoirt heen geleid kan worden.

Tenslotte uit de fractie ook haar zorgen over de KLM-open 2021. Als die gespeeld wordt, zullen er zeker meer verkeersbewegingen plaatsvinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in