Home Bestuur & politiek Dianne Schellekens: “Ik ben enorm voor de verdieping van de N65, maar...

Dianne Schellekens: “Ik ben enorm voor de verdieping van de N65, maar heb uiteindelijk tegen het ontwerpbestemmingsplan gestemd”

Dianne Schellekens, fractievoorzitter van D66, keek in Blikveld van zaterdag 16 mei terug op de bewogen raadsvergadering over de N65 van donderdag 14 mei jongstleden.

“Ik vind het jammer dat we als gemeenteraad niet unaniem open konden staan voor vragen vanuit de gemeenschap. Er lag een vraag voor een onderzoek om te komen tot mogelijke verbeteringen van het plan. In het debat was al snel duidelijk dat de coalitie ging instemmen met het voorstel van het college. Ik ben zelf enorm voorstander van de verdieping maar het plan is nog niet af. Wij wilden kijken naar verbeteringen maar alles werd afgeschoten en er was naar mijn mening weinig mededogen voor de mensen die straks de problemen op hun dak krijgen. Alle fracties hebben zich uitgesproken dat ze voor verdieping zijn, ook de oppositie, dat was en blijft zo. Onze fractie zou zelfs verdeeld stemmen. We hadden de hoop dat er een aantal verbeteringen in aangebracht zouden kunnen worden, maar de ruimte was nul. Daarom heb ik tegengestemd. Wij blijven voor de verdieping van de N65 maar er hadden oplossingen moeten liggen voor de problemen die burgers aangekaart hebben. En ook met de ingediende zienswijzen is wat ons betreft niet goed omgegaan.”, aldus Dianne Schellekens in Blikveld.

Presentatie Berry van de Water en techniek Maurice van der Vliet.

Wilt u het interview in zijn geheel horen, klik dan hieronder op het pijltje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in