Home Bestuur & politiek Cromvoirt wil veiliger

Cromvoirt wil veiliger

De druk bezochte bewonersavond in het Wapen van Cromvoirt, die de werkgroep Veilig Verkeer Cromvoirt heeft georganiseerd, leverde tal van ideeën op die bijdragen aan de wens van de inwoners om de veiligheid en leefbaarheid van het dorp te vergroten.
Aan de hand van verschillende thema’s en bijbehorende filmpjes werden diverse belanghebbenden zoals de bewoners, leden van de werkgroep, ondernemers, ambtenaren en politici uitgedaagd om hun belevenissen en meningen en mogelijke oplossingen aan te dragen. Presentator van dienst was Onno Hoes, BNN- inwoner van het dorp, die zoals hij het uitdrukte het dorp Cromvoirt “in zijn hart heeft gesloten”.
Hij leidde de avond op zijn bekende manier: hier en daar samenvattend, prikkelend en met gevoel voor humor en aandacht voor alle aanwezigen. Dat leverde een zinvolle avond op met soms emotionele verhalen en zinvolle ideeën en mogelijke oplossingen. Na twee uur kijken, overleggen en uitwisselen werd afgesproken in september weer bij elkaar te komen. In de tussentijd kunnen die avond aangeleverde aanknopingspunten worden uitgewerkt en op hun haalbaarheid en wenselijkheid worden getoetst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in