Home Bestuur & politiek Commissie Bestuur en Samenleving op 4 februari

Commissie Bestuur en Samenleving op 4 februari

Op donderdag 4 februari vanaf 20.00 uur vergadert de Commissie Bestuur & Samenleving digitaal. Tijdens deze vergadering debatteren raads-, burger- en collegeleden over diverse onderwerpen. De conceptagenda met bijlagen zijn te raadplegen op https://gemeenteraad.vught.nl/. De vergadering is live te volgen via het YouTube kanaal van de griffie. Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 is het helaas niet mogelijk de vergadering fysiek bij te wonen. Indien u over een geagendeerd onderwerp uw mening kenbaar wilt maken, dan is er de mogelijkheid om tijdens de commissievergadering digitaal in te spreken. U krijgt dan de gelegenheid uw visie over het onderwerp met de commissie te delen. Als u van deze gelegenheid gebruik wilt maken, kunt u zich aanmelden via
https://gemeenteraad.vught.nl/. Voor meer informatie over het spreekrecht kunt u contact opnemen met de griffie via 073-6580680 of stuur een mail naar griffie@vught.nl.

Onderwerpen die opiniërend in de commissie worden besproken:
• Rol burgemeester tijdelijke wet maatregelen COVID-19 en
• Toekomstige zendlicentie gemeente Vught.

Onderwerpen die, na behandeling in de commissie, ter besluitvorming worden geagendeerd voor de raadsvergadering van 11 februari zijn:
• Integraal huisvestingsplan onderwijs;
• Verordening beslistermijn schuldhulpverlening;
• Wijziging verordening toeristenbelasting en
• Kadernota 2022 Brabants Historisch Informatiecentrum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in