Home Bestuur & politiek Afvalroute in 2020

Afvalroute in 2020

U kunt de afvalkalender app downloaden om te zien wanneer bij u in de wijk het afval opgehaald wordt. De gemeente Vught stuurt u geen papieren afvalkalender meer toe. U kunt in de handige ‘Afvalstoffendienst’ app of op de papieren afvalkalender 2020 zien wanneer ze langskomen.
Er zijn drie mogelijkheden om aan uw afvalinformatie te komen. Dit kan door de afvalstoffendienst app te downloaden op uw smartphone of tablet. In deze app ziet u precies wanneer het afval bij u in de straat wordt opgehaald. U kunt zelf uw afvalkalender op www. vught.nl downloaden. Bij afval kunt u uw persoonlijke kalender downloaden. Vul uw postcode en huisnummer in en de afvalinformatie verschijnt op uw scherm. Printen? Klik dan op de rode pdf knop. Wilt u liever uw persoonlijke afvalkalender 2020 op papier? Bel dan de afvalstoffendienst, tel. 073 61 56 508.
U hebt dus meerdere mogelijkheden om uw afvalinformatie voor 2020 te ontvangen. Wilt u nog iets weten ? Bel met de afvalstoffendienst 073 61 56 508 of stuur een mail naar afvalstoffendienst@shertogenbosch.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in