Home Algemeen Zomeractiviteiten in en om Elzenburg

Zomeractiviteiten in en om Elzenburg

97
0

Ben je tussen de 3 en 23 jaar? Kom dan deze zomer meedoen met graffiti, color fun dance, muzikaal risk, fotografie, je kleding pimpen of een andere creatieve workshop uit het ZOMERKUNSTEN programma. Of strijk je liever neer in een zitzak, doe je mee met een waterspel, of kom je naar een zomerse filmavond bij de THE SUMMER LOUNGE?

Voor jeugd- en jongeren is deze hele zomervakantie van alles te beleven rondom cultuur, sport en spel in en om Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg.

Plaza Cultura heeft samen met allerlei kunstdocenten een divers programma van workshops samengesteld, waarin kinderen en jongeren onderzoeken, maken en creatief aan de slag kunnen. Van een schimmenlaboratorium voor kleuters tot een tye and dye workshop voor jongeren.
Ook wordt in samenwerking met MOVE Vught een kleinschalig Peuter & Kleuter Zomer Festival georganiseerd voor families met jonge kinderen.
Het aanbod en informatie is te vinden op www.vughtbeweegt.nl bij zomeractiviteiten. Of kijk op www.plazacultura.nl. Aanmelden voor de zomerkunsten is verplicht.

In samenwerking met Jeugdwerk Rozenoord en met zo nu en dan aanwezigheid van Jongerenwerk Vught realiseert Elzenburg een plek waar jongeren elkaar op diverse middagen en avonden kunnen ontmoeten. Een relaxte lounge, waar regelmatig toffe activiteiten te doen zijn. Ook aan de kleintjes wordt gedacht met zumbakids en een minidisco (4+) in de middag. De crew van de bekende Speeldagen is bovendien bezig om een speciale weekendvariant te realiseren.
Volg de social media van Elzenburg, om op de hoogte te blijven van het programma!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in