Home Algemeen Wijkpuntproject de gezonde combinatie

Wijkpuntproject de gezonde combinatie

Er zijn veel gezonde combinaties mogelijk om je sociaal gelukkig te voelen. Een ervan is de maandelijks terugkerende gezonde combinatie in de wijkpunten De Rode Rik en Visio Vlasborch: samen bewegen, samen ontmoeten en daarna gezellig eten in een gezellige sfeer en aan die gezellige sfeer daar kun jezelf bijdragen. Het is voor een ieder toegankelijk en iedereen is welkom. Het eten van een gezonde snack na het bewegen maakt onderdeel uit van de gezonde combinatie. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een keer meedoen. Kijk dan op de website van de wijkpunten, op http://www.movevught.nl/ of op http://www.socialekaart.vught.nl/ .

Wanneer is deze gezonde combinatie en waar moet ik zijn. Op woensdag 6 november en woensdag 4 december kunt u terecht in De Rode Rik, gelegen aan de Van Sonstraat 48. Het is wel fijn als u zich van tevoren aanmeldt. Dit kan via info@roderik2.nl of tel. 06 51 74 75 25. Dit kan van maandag tot en met vrijdag.
U kunt ook terecht bij de Visio de Vlasborch, gelegen aan de Vlasmeersestraat 99. Daar kunt u terecht voor de gezonde combinatie op de zaterdagen 9 november en 14 december. Ook hier dient u zich van tevoren aanmelden. Dit kan via devlasborch@visio.org of tel. 088 58 61 500.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in