Home Algemeen Waardeer het, repareer het! Repair Café Vught open op zaterdag 30 november

Waardeer het, repareer het! Repair Café Vught open op zaterdag 30 november

Het Repair Café Vught is weer open op zaterdag 30 november. Het Repair Café Vught is geopend van 11.00 – 15.00 uur in de Stenen Hut, lokatie Weverij, Watertorenlaan 13-19 op park Voorburg in Vught. Dit is midden op het zorgpark Voorburg, vanaf de ingang van het park bij de rotonde aan de Laagstraat is met bewegwijzering aangegeven waar het Repair Café is. In december is er geen Repair Café.

Het Repair Café

Heeft u nog reparaties liggen? U kunt bij ons elke laatste zaterdag van de maand terecht voor kleine reparaties aan bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten, kleding/textiel, fietsen, computers, leer, perzische tapijtjes en tuingereedschap. De reparaties worden gratis gedaan door onze handige vrijwilligers. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. Dus heeft u een zoom die gerepareerd moet worden, een stekker die vervangen moet worden of een mixer die kapot is, u kunt bij ons terecht

Het werk van het Repair Café is goed voor het milieu omdat er minder wordt weggegooid en is voordelig voor de portemonnee. Terwijl de vrijwilliger met de reparatie bezig is, kijken de klanten mee en wordt er een praatje gemaakt. Het is leerzaam en gezellig. Elke maand worden er ongeveer 50 reparaties aangeboden, ongeveer 70% wordt gemaakt. Afgelopen maanden was het erg druk.

Kledingwinkel Hebbes en KadoShop de Brandweerkazerne is ook open

In de tweedehands kledingwinkel Hebbes is veel mooie kleding te koop voor een klein prijsje. U kunt ook kleding afgeven die dan weer verkocht kan worden.

Ook de KadoShop de Brandweerkazerne is open. Dit is een winkel met diverse handgemaakte artikelen. Elk stuk van hout, keramiek of textiel is uniek, heeft zijn eigen verhaal en is door cliënten gemaakt.

Producten: schalen, bekers of beeldjes van keramiek, zelfgemaakte wenskaarten en houten vogelhuisjes, stoeltjes, blokken, kistjes en nog veel meer. Bijzondere producten waar u mee voor de dag kunt komen en voor elk budget is wel iets te vinden.
Loop er gerust even binnen.

Voor meer info:  Facebook.com/repaircafevught, www.repaircafevught.nl  073-6585912

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in