Home Algemeen Vughtse Soulzangeres overleden

Vughtse Soulzangeres overleden

Vughtse soulzangeres Francis Parr - Foto ©Ton Stappers

Op zaterdag 9 januari is de Vughtse soulzangeres Francis Parinussa, bekend onder haar artiestennaam Francis Parr, op 73 jarige leeftijd overleden.

Francis staat bekend als een zorgzame moeder, oma, mama ani, zus en tante die altijd volop zingend voor iedereen klaarstond. Samen met haar broers en zusters vormden zij de soul-band Lady Soul uit Vught. Ze hebben veel betekend voor de muzikale ontwikkelingen van vele jonge Molukse muzikanten in de jaren ’70, ’80 en ’90.

Ze kreeg grote bekendheid door haar deelname aan de Sound Mix Show. Met haar buitengewoon krachtige soulstem wist ze het publiek altijd voor zich te winnen.

Op vrijdag 15 januari om 17.00 uur wordt een besloten troostdienst gehouden, en op zaterdag 16 januari zal om 11.00 uur haar uitvaartdienst in besloten kring gehouden worden, waarna zij naar de begraafplaats begeleid zal worden. Beide kerkdiensten kunnen via livestream gevolgd worden op https://uitvaart.onlinekijker.nl

U kunt een herinnering achterlaten op de herinneringspagina:

https://elsbakker.provider.aggeloo.com/profile/francis-parinussa

Foto’s ©Ton Stappers/De Stap Fotografie

3 REACTIES

 1. [* De Shield Security plugin heeft dit bericht als “Pending Moderation” gemarkeerd. Reden: Gefaalde Bot Test (verlopen) *]
  Veel sterkte met dit grote verlies van zo een geweldige vrouw met haar prachtige stem 🙏

 2. Lieve Francis , wat heb je ons laten schrikken 😥
  Je heb mijn 50 en 60 verjaardag tot een groot feest gemaakt was groot fan van je !
  En je was ook ontzettend lief ❤️
  We gaan je met zen allen zo missen 😔
  Wens je naaste Fam vrienden en ieder die je lief heeft heel veel sterkte !
  Voor altijd in ons ❤️

 3. Turut Berduka Cita. Ik wens Lieve Familie Parinussa en Vrienden veel kracht en sterkte bij het verlies van Usi Francis. Ik ben een voormalig bewoner uit kampong Lunetten Vught toen tijdelijk inwonend bij een fam/buurman Barak 4. Daarnaast ben ik (Pela Nusalaut Leinitu) In de jaren 70 heb ik ooit als sjouwer met een mooi woord Rowdie de band Lady Soul mogen ondersteunen en genieten van het optreden van Francis en zijn Broers en Zus in de Jaren 70 populair Ambonavond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in