Home Algemeen Uitreiking Van Beuningenpenning

Uitreiking Van Beuningenpenning

Op dinsdag 8 december werd door Burgemeester Van de Mortel de Van Beuningenpenning uitgereikt aan de heer P.F.W.M. (Peter) Pennings, tijdens zijn afscheid als wethouder, in aanwezigheid van zijn familie in het Raadhuis van de gemeente Vught.

De heer Pennings heeft zich tientallen jaren met veel bevlogenheid, betrokkenheid en een warme, persoonlijke interesse ingezet voor de Vughtse gemeenschap. Hij vervulde een grote rol in het verbinden en motiveren van mensen, organisaties en groeperingen.

De heer Pennings ontplooide/ontplooit de volgende activiteiten:

  • Bouwkundig beheer van de Charlotte Elisabeth van Beuningen Stichting (1979-2010)
  • Bestuurslid Joannes Bosco Stichting
  • Voorzitter Ondernemerskamer Vught
  • Actief binnen de vereniging – en voor allerlei acties van – Kiwanis Club Vught

Dit geheel geschiedde/geschiedt op louter vrijwillige basis, waarbij hij terdege beseft, dat vrijwilligerswerk bepaald niet vrijblijvend is.

Daarnaast is de heer Pennings sinds 2010 lid van het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Vught als wethouder voor onder andere Ruimtelijke Ordening. Hij is onder meer belast met grondexploitatie, vastgoed en volkshuisvesting. Tevens is hij locoburgemeester.

Vanaf 16 maart 2006 tot 28 april 2010 was hij raadslid voor Gemeentebelangen. Eerder was hij van 1990 tot 1994 raadslid voor de Volkspartij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in