Home Algemeen (Te) jonge automobilist veroorzaakt puinhoop

(Te) jonge automobilist veroorzaakt puinhoop

Een 16 jarige jongen uit Esch heeft in de nacht van zaterdag op zondag een ravage aangericht in de dorpskern van Esch. Rond kwart over 3 in de nacht kregen de hulpdiensten een melding van een ongeval. Brandweer, politie en ambulance spoedden zich naar de Dorpsstraat. Ter plaatse troffen zij een behoorlijke ravage aan en een verlaten auto.
Een jeugdige bestuurder bleek zonder toestemming van zijn ouders samen met wat vriendjes rond te zijn gaan rijden. In de Dorpsstraat ging het mis en ramde de jongen met het voertuig een grote bloembak,die als wegversmalling dient. De bloembak kwam na het ongeval midden op het wegdek te recht. Na het rammen van de bloembak zou de jongen met de auto achteruit zijn gereden en vervolgens elektra/ tv aansluitingen uit de grond hebben gereden. Hierna zou hij er met de auto van door hebben willen gaan, maar door de schade aan het voertuig bleek deze niet meer verder te kunnen rijden.

Nadat de jongen van 16 de auto aan de Dorpsstraat had achtergelaten ging de jongen er vandoor. Na een zoekactie door de politie van ruim een uur werd de jongen elders in Esch door de politie aangetroffen en aangehouden voor joyriding. Het ongeval trok ondanks het nachtelijke tijdstip veel bekijks. De onheilsplek was ter hoogte van een cafetaria met als toepasselijke naam: …..het Trefpunt………

foto’s Bart Meesters Multi Media

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in