Home Algemeen Stichting ‘Goudhaantje’: nog tot 1 december subsidieaanvragen voor jeugdactiviteiten mogelijk.

Stichting ‘Goudhaantje’: nog tot 1 december subsidieaanvragen voor jeugdactiviteiten mogelijk.

De Stichting ‘Goudhaantje’ deed afgelopen zaterdag in de persoon van Jozef Kok in Blikveld bij Berry van de Water en Erik Overman een dringende oproep aan instellingen en andere initiatiefnemers gebruik te maken van de mogelijkheid een financiële aanvraag te doen voor activiteiten voor de Vughtse jeugd.

De Stichting ‘Goudhaantje’ is in 2012 opgezet door Paul Kok – een geziene en bij veel activiteiten betrokken Vughtenaar met speciale liefde voor de jeugd – en heeft als doelstelling activiteiten voor de jeugd te stimuleren. Vanaf 2014 is de Stichting overgegaan tot uitkering goedgekeurde aanvragen en sinds die tijd hebben zo’n kleine 40 organisaties, instellingen of particuliere initiatieven hiervan gebruik gemaakt. Om wat voorbeelden te noemen: scouting, de Dommelbaarzen, de Stichting Leergeld etc. hebben daarvan kunnen profiteren.

De oproep van het stichtingsbestuur is nu aan instellingen, organisaties en anderen (een rechtspersoonstatus is niet per se noodzakelijk) voor 1 december nog een aanvraag te doen voor 2021. Tot nu toe zijn er nog maar twee aanvragen binnen. Aanvragen kunnen digitaal via www.goudhaantjevught.nl worden gedaan. Luister vooral ook naar het audiofragment hieronder voor meer informatie.

Presentatie: Berry van de Water en Erik Overman. Techniek: Ludo Servais.

Jozef Kok

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in