Home Algemeen Stevig ’rock-ontbijt’ bij NOVO3 op zaterdagmorgen!

Stevig ’rock-ontbijt’ bij NOVO3 op zaterdagmorgen!

Op zaterdag 7 november serveert het NOVO3 programma Van Buuren Begint! een ’stevig’ ontbijt tussen 9 en 10 uur. Een uur lang de grootste hardrockhits en rockverzoeken van luisteraars!

Na speciale uitzendingen over de sixties, seventies, eighties, nineties en twee uur lang Duitse verzoekplaten is het nu dus tijd voor een uur rockmuziek.

Muziek van Van Halen, Bon Jovi, Journey, Nirvana en noem al die andere bands maar op, maar ook het stevigere werk van bijvoorbeeld de Golden Earring kan zo maar voorbij komen.

Programmamaker Frans van Buuren zegt hierover; “Het idee is een uur lang de grootste rockhits te draaien die we allemaal wel kennen. Geen Trash Metal of Grunge of andere te heftige muziek maar het mag wel wat steviger dan normaal!” Rockkenner Maurice Meesters sluit aan om alles van vakkundig commentaar te voorzien.

Iedereen kan een nummer aanvragen, je verzoekplaat is dan meer dan welkom!
Laat voor 7 november weten wat voor rockplaat jij aan je ontbijt wil horen.

Je kan je verzoek op verschillende manieren kenbaar maken; spreek de voicemail in, sms of app je keus naar 06 100 66 912 of laat een bericht achter op de Facebookpagina van het programma https://www.facebook.com/VanBuurenBegint

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in