Home Algemeen Sinterklaas in Vught op zondag 17 november a.s.

Sinterklaas in Vught op zondag 17 november a.s.

Sint Nikolaas 2019

Op zondag 17 november komt Sinterklaas aan in Vught. Burgemeester Van de Mortel verwelkomt Sinterklaas om 12.28 uur op het station in Vught aan de kant van de Stationsstraat. Hier is ook de officiële ontvangst, in plaats van bij het Raadhuis. Vanaf het station gaat de optocht naar DePetrus in Vught. De kerk is geopend van 13.30 – 15.00 uur. Hier kunnen kinderen Sinterklaas een hand geven en samen op de foto. In DePetrus wordt een aantal kinderactiviteiten georganiseerd. Bij voorkeur komen bezoekers met de fiets. Auto’s kunnen parkeren bij de Albert Heijn of in de parkeergarage.

Programma

  • 12.28 uur: aankomst station Vught, perron 1, Stationsstraat
  • aansluitend de officiële ontvangst door de burgemeester
  • 13.00 – 13.30 uur: optocht
  • 13.30 – 15.00 uur: Sinterklaasfeest in de DePetrus, Heuvel, Vught

LET OP: officiële ontvangst is bij het station!!!

Route:

  • Stationsstraat
  • Sint Elisabethstraat
  • Ploegstraat
  • De Heuvel  

Dans voor Sinterklaas

Bij de officiële ontvangst bij het station kunnen alle kinderen hetzelfde dansje doen bij het horen van het “Sinterklaas-dans lied”.
Op diverse basisscholen wordt een dans ingestudeerd in de periode voorafgaand aan Sinterklaas. Het filmpje met de Sinterklaas-dans kun je ook vinden op onze website: www.sinterklaasvught.nl.

Kleurwedstrijd

Kinderen uit Vught worden uitgenodigd om deel te nemen aan de kleurwedstrijd. De tekening staat op de website van Sinterklaas www.sinterklaasvught.nl, bij kids. De winnaars mogen met de burgemeester en Sinterklaas mee in de koets van het station naar het Raadhuis. De kleurplaten kunnen worden ingeleverd bij Primera op het Moleneindplein, de bibliotheek, AH Stationsstraat, AH Marktveld en Novalis.

Sint aan huis

Ook is het mogelijk om Sinterklaas en / of Pieten thuis te ontvangen. Meer informatie hierover staat op de website www.sinterklaasvught.nl.
Reageer snel, want de agenda van Sinterklaas is snel gevuld.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in