Home Algemeen Schuur langs woning in vlammen op in Vught

Schuur langs woning in vlammen op in Vught

Een schuur langs een woning is donderdagavond in vlammen op gegaan in Vught. Dat gebeurde rond de klok van vijf over half negen aan de Baarzenstraat. Bij aankomst van de brandweer kwamen de vlammen op de schuur. De brand zorgde voor veel rookontwikkeling, wat veel publiek trok. De brandweer had de brand snel onder controle. De oorzaak van de brand is vermoedelijk kortsluiting in de elektra geweest. 

De brandweer kwam met twee blusvoertuigen en een waterwagen ter plaatse. De brandweer wist een gasfles die in de schuur stond veilig te stellen. De schuur ging bij de brand verloren. Ook de woning liep bij de brand enige schade op. Een buurman kon zijn auto tijdig weg rijden en deed met een tuinslang een eerste bluspoging, welk bij aankomst van de brandweer door hen werd overgenomen.

Bij de brand waren enkele knallen te horen, deze werden vermoedelijk veroorzaakt door exploderende spuitbussen/verfblikken. De politie riep met een megafoon in het politievoertuig, het massaal aanwezig publiek toe om in verband met de corona maatregelen afstand te houden. Tijdens de bluswerkzaamheden was de straat afgesloten voor verkeer.

Schuur langs woning in vlammen op in Vught

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in