Home Algemeen Repaircafé op zaterdag 26 oktober

Repaircafé op zaterdag 26 oktober

Het Repair Café Vught is weer open op zaterdag 26 oktober van 11.00 -15.00 uur in de Stenen Hut, locatie Weverij, Watertorenlaan 13-19 op park Voorburg in Vught. Dit is midden op het terrein van Voorburg, vanaf de ingang van het zorgpark bij de rotonde aan de Laagstraat is met bewegwijzering de route aangegeven.

Heeft u nog reparaties liggen? U kunt bij ons elke laatste zaterdag van de maand terecht voor kleine reparaties aan bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten, kleding/textiel, fietsen, computers, leer, Perzische tapijtjes en tuingereedschap. De reparaties worden gratis gedaan door onze handige vrijwilligers. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. Dus heeft u een zoom die gerepareerd moet worden, een stekker die vervangen moet worden of een mixer die kapot is, u kunt bij ons terecht. Terwijl de vrijwilliger met de reparatie bezig is, kijken de klanten mee en wordt er een praatje gemaakt. Het is leerzaam en gezellig. Elke maand worden er ongeveer 50 reparaties aangeboden, ongeveer 70% wordt gemaakt. Afgelopen maand was het erg druk, we hebben 70 reparaties uitgevoerd.

Kledingwinkel Hebbes
In de tweedehands kledingwinkel ‘Hebbes’ is mooie kleding te koop voor een klein prijsje.
U kunt ook kleding afgeven, die dan weer verkocht kan worden.

Ook de KadoShop de Brandweerkazerne is open: een winkel met diverse hand-gemaakte artikelen. Elk stuk van hout, keramiek of textiel is uniek, heeft zijn eigen verhaal en is door cliënten gemaakt. Producten: schalen, bekers of beeldjes van keramiek, zelfgemaakte wenskaarten en houten vogelhuisjes, stoeltjes, blokken, kistjes enz.                                   

Voor meer info:  Facebook.com/repaircafevught, www.repaircafevught.nl  073-6585912

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in