Home Algemeen ‘Poster-slopers’ actief in Vught en Helvoirt

‘Poster-slopers’ actief in Vught en Helvoirt

Afgelopen weekend waren alle politieke partijen in het Vughtse en Helvoirt volop bezig hun borden te plaatsen en interviews te geven op allerlei plekken. Auto’s met aanhangers of busjes voorzien van verkiezingsmateriaal in de bak, brachten dit verkiezingsmateriaal aan lantaarnpalen, wegwijzers, bij spoorwegovergangen of op andere markante herkenbare punten, om hun boodschap aan de man te brengen.
De gemeenteraadsverkiezingen 18 november aanstaande, die noodzakelijk zijn geworden vanwege de gemeentelijke herindeling, waarbij Helvoirt bij Vught aansluit, beginnen nu echt te leven.
De verkiezingsborden, die in het dorp staan opgesteld en die nu voor het eerst op hetzelfde formaat zijn afgedrukt, blijken te zijn opgemerkt door poster-slopers.
Hij/zij hebben er blijkbaar lol in deze posters met verf te bekladden, af te scheuren of zelfs met leuzen en symbolen te voorzien. Dit geeft te denken.
Burgemeester Roderick van de Mortel heeft zelfs aan de ‘dader van het hakenkruis’ aangeboden een rondleiding te willen geven op het Nationaal Kamp Vught om zijn “geweten wat op te schudden”.

Foto’s Bart Meesters Multi Media.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in