Home Algemeen Plaatsnaambord ‘Helvoirt bij Vught’ is een feit

Plaatsnaambord ‘Helvoirt bij Vught’ is een feit

©Bart Meesters/Meesters Multi Media

Burgemeester van de Mortel, sinds 1 januari ook burgemeester van Helvoirt, was 8 januari in Helvoirt om de nieuwe komborden (plaatsnaambord) te controleren.
Een historisch moment voor Helvoirt. Zeg maar een mijlpaal. De komborden heten je ‘welkom in Helvoirt gemeente Vught’. Nieuw is de wegsleep-regeling. Daarmee heeft de gemeente de mogelijkheid om verkeerd geparkeerd staande voertuigen weg te slepen. Nieuw wordt ook de handigheid voor clubs en verenigingen om een reclamebord tussen de staanders te schuiven met de aankondiging van hun evenement. Het is een toezegging van burgemeester Roderick van de Mortel, gedaan bij de kruising van de Torenstraat met de N65. Blijkbaar hebben dat de komborden in het dorp Vught ook.

Overal in Helvoirt staan nu deze nieuwe komborden. ‘Welkom.’ Deze tekst prijkt  op de komborden, die bezoekers van Helvoirt sinds vandaag voorgeschoteld krijgen bij binnenkomst van het dorp aan de Leije. De personen, die Helvoirt verlaten krijgen een ‘tot ziens’ mee voor hun verdere reis door het buitengebied van Helvoirt.
Omslagfoto ©Bart Meesters/Meesters Multi Media

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in