Home Algemeen Parkeerplaatsen Ploegveld vanaf december weer beschikbaar

Parkeerplaatsen Ploegveld vanaf december weer beschikbaar

Er wordt op dit moment hard gewerkt om de parkeerplaatsen op het Ploegveld vanaf december weer open te krijgen voor het publiek. Er zijn nieuwe leidingen in de grond aangebracht en er wordt een tijdelijke verharding gerealiseerd zodat het parkeerterrein vanaf december voor het winkelend publiek weer open kan. De bedoeling is dat het parkeerterrein ongeveer 2 jaar dienst zal doen. Daarna zal het weer even worden gesloten om de definitieve inrichting te verzorgen.

Voortgang:

Na openstelling parkeerterrein Ploegveld zal – als alle vergunning rond zijn- worden gestart met het bouwen van een tijdelijke winkel voor AH/ETOS. De verwachting is dat dit snel kan gebeuren en de bouw ongeveer 2 maanden in beslag zal nemen. Maar voor die tijd zal vanaf 13 december 2019 tot 5 januari 2020 weer de ijsbaan op de plaats van het oude postkantoor worden geplaatst.

Als de tijdelijke voorziening van AH/ETOS klaar is zal de volgende klus in het Centrumplan Oost worden gestart: de sloop van de huidige AH. Vervolgens zal dan als eerste de parkeerkelder worden gemaakt. Deze parkeervoorziening wordt gemaakt voor de nieuwe bewoners van het Centrumplan Oost en is niet voor het winkelend publiek. Daarvoor is dan de nieuwe parkeerplaats Ploegveld.

Grondwerkzaamheden Ploegveld
Nog asfalteren en klaar is de P-plaats

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in