Home Algemeen Oud-Vughtenaar Leon Verhoeven presenteert het eerste Stripkookboek

Oud-Vughtenaar Leon Verhoeven presenteert het eerste Stripkookboek

Met het eerste StripKookboek wil oud-Vughtenaar Leon Verhoeven, chef-kok én stripliefhebber, kookliefhebbers enthousiast maken voor strips én stripliefhebbers voor koken. Dit doet hij door achtenvijftig gerechten te laten illustreren door maar liefst drieënvijftig toptekenaars!

De recepten zijn makkelijk te bereiden, ze zijn zeer smaakvol en alle ingrediënten zijn te vinden in de plaatselijke supermarkt. Door verschillende gerechten uit het boek te combineren kan de lezer zijn gasten een compleet en smakelijk diner voorschotelen. Alleen al dit feit verdient het Stripkookboek een plekje in het Guinness World Records 2020.

“Ontdek de gerechten en maak kennis met het puikje van stripmakend Nederland terwijl u al bladerend besluit wat u vandaag eens gaat bereiden,” aldus Eric Heuvel, tekenaar van o.a. January Jones.

Het eerste stripkookboek zal worden gepresenteerd op 11 november a.s. in Rotterdam. Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar info@uitgeverij-personalia.nl. zij zorgen dat je op de gastenlijst komt.

Op donderdag 14 november wordt het StripKookboek gepresenteerd stripspeciaalzaak Neat Stuff in ’s-Hertogenbosch. De Brabantse tekenaar Arjen Vriezekolk en Storm-tekenaar Roman Molenaar zullen vanaf 18:00 uur aanwezig zijn om uw StripKookboek te voorzien van een smakelijke (hand)tekening.
Tijdstip: van 17.00 uur tot 21.00 uur.
Locatie: Orthenstraat 9, 5211 SV ’s-Hertogenbosch

Om er zeker van te zijn dat de gerechten lekker en eenvoudig te bereiden zijn, hebben enkele tekenaars diverse recepten getest. Een exclusieve preview hiervan is te bekijken via: https://www.youtube.com/watch?v=vuV5ihLwAA8&feature=youtu.be

Extra mededeling
NOVO3 mag twee Stripkookboeken verloten via Facebookpagina ‘Je bent pas een Vughtenaar als …’ Op 11 november worden de winnaars bekendgemaakt via
https://www.facebook.com/novodrie/ en https://www.facebook.com/groups/jebentpaseenvughtenaarals/
Vergeet niet de pagina’s te liken.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in