Home Algemeen Onrust in Provinciale Staten? Suzanne Otters legt uit

Onrust in Provinciale Staten? Suzanne Otters legt uit

De fractievoorzitter van de VVD in de Provinciale Staten, Suzanne Otters uit Vught, kwam zaterdag in Blikveld aan het woord om onder meer terug te blikken op het 7 uur durende ‘duidingsdebat’ in de Provinciale Staten rond de perikelen in de partij Forum voor Democratie. Voor de presentatoren Berry van de Water en Erik Overman ook de gelegenheid met Suzanne Potters ook de Vughtse politiek te beschouwen en met name het coalitieakkoord.

Wat betreft de Provinciale Staten: de politieke verhoudingen zijn nogal opgeschud door het ‘gedoe’ rond Forum voor Democratie. Uiteindelijk leidend tot de overstap van een 50PLUS-lid naar de fractie van het CDA, waardoor de bestaande coalitie zijn meerderheid kon behouden. Maar voor Suzanne Otters en haar fractie was het bestaande bestuursakkoord als zodanig niet meer verkoopbaar. Zij formuleert het nu meer in termen van een ‘open samenwerking’. In het audiofragment hieronder kunt u er veel meer over horen.

Dan hoort u ook dat het voormalige Vughtse gemeenteraadslid positief tegen het gesloten coalitieakkoord in Vught aankijkt. Met name is zij blij met het besluit dat de eerder geformuleerde en vastgelegde N65-oplossing ongeschonden in het akkoord is opgenomen, vooral ook omdat van de provincie echt geen nieuwe financiële middelen verwacht kunnen worden.

Presentatie: Berry van de Water en Erik Overman. Techniek: Ralph van Dongen.

Suzanne Otters (fractievoorzitter VVD in Provinciale Staten)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in