Home Algemeen NOVO3 website passeert de ‘2500’

NOVO3 website passeert de ‘2500’

Na het feestweekend bij ons eenjarige bestaan, volgde deze week weer een hoogtepunt in ons prille bestaan. De NOVO3 websiteteller passeerde afgelopen week de 2500 geplaatste berichten. Het bericht over het afblazen van het carnaval 2021 viel de twijfelachtige eer ten deel. Na de start van deze site 1 jaar geleden, met dagelijks lokale berichten voorzien van foto’s over allerlei onderwerpen, zoals zorg en welzijn, wonen en werken, verkeer en vervoer, sport en recreatie, natuur en milieu, cultuur en onderwijs, corona, bestuur en politiek en algemene berichten, is dit voor de redactie een momentje om heel even stil te staan bij dit succes.
Onze merendeels eigen berichten komen via diverse kanalen, waaronder onze NOVO3 radioprogramma’s, bij de redactie. Onder de coördinatie van een (dag-)redacteur worden deze berichten geplaatst in de verschillende nieuwsgroepen.
De afgelopen maand tikte de maandteller ook voor het eerst de 20.000 pageviews aan. Maar we gaan zeker niet achterover leunen, dus blijf de berichten over uw vereniging, instelling, buurt- en wijkactiviteiten naar ons sturen. Dan zorgen wij dat ze op onze site komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in