Home Algemeen Mooie opsteker voor NOVO3

Mooie opsteker voor NOVO3

Novo3 ontving op het einde van dit jaar een mooie opsteker voor haar online omroep-activiteiten. De Boudewijn van Gorp stichting honoreerde ons voornemen om in 2020 ook activiteiten te ontwikkelen voor ouderen met een donatie van € 1.500. Een bedrag dat zal bijdragen aan de aanschaf van een locatie-set. Hiermee kan Novo3 in de toekomst ook op bezoek bij bijvoorbeeld verzorgingshuizen. De Boudewijn van Gorp stichting ondersteunt middels kleine donaties initiatieven en organisaties in Midden-Brabant die het sociale en culturele welzijn bevorderen.

Novo3 kijkt, ook dankzij deze support, bijzonder tevreden terug op de eerste 3 maanden na onze start. We worden gehoord en gezien en – belangrijker nog – we krijgen positieve feedback van onze luisteraars en lezers. De website www.novo3.nl wordt goed bezocht en inmiddels mogen we ons verheugen in veel betalende vrienden, bijna 50 meewerkende leden en 7 vaste columnisten. Ook onze terugluisterknop wordt steeds populairder, terwijl het aantal terug te luisteren programma’s groeit.

Het is met veel enthousiasme en energie dat we de drempel naar 2020 nemen. Dit positieve gevoel danken we aan velen, aan onze medewerkers, aan onze adverteerders, aan onze programmamakers, aan onze subsidiënten maar vooral ook aan u, luisteraar en kijker uit Vught, Helvoirt en Cromvoirt. We wensen u veel goeds, geluk en gezondheid in 2020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in