Home Algemeen Live-verslagen FC Den Bosch bij NOVO3

Live-verslagen FC Den Bosch bij NOVO3

NOVO3, de Nieuwe Omroep voor Vught en Omstreken, gaat vanaf vrijdag 18 oktober weer live-radioverslagen van FC Den Bosch verzorgen. Voor belangstellenden en supporters die niet naar het stadion kunnen is dit een mogelijkheid om rechtstreeks op de hoogte te blijven van de FC Den Bosch wedstrijden. Deze on-line omroep zendt uit via internet en heeft een eigen website met berichten, video en radio. Verschillende verslaggevers waaronder Ger Posthuma , Johan Kouwenberg, Frank van Lexmond, Ad Spierings en Edwin Smolders zorgen ervoor dat de verrichtingen van FC Den Bosch live te volgen zijn.
De uitzendingen zijn via internet te horen. Op uw computer, smartphone of tablet tikt U novo3.nl in. Dan komt u op de novo3 website. Rechtsboven klikt u op het balkje luister live. De uitzending begint om 19.30 uur met muziek en sportnieuws en rond 19.45 uur is er een voorbeschouwing vanuit De Vliert op de wedstrijd FC Den Bosch – Roda JC. De technicus is Maurice van der Vliet. De verslaggever in het stadion is Ger Posthuma.

1 REACTIE

  1. Geweldig dat Ger Posthuma weer op de vrijdagavond te beluisteren is met zijn enthousiast en analyserend verslag van de wedstrijden van Fc. Den Bosch. Zeker voor iemand die niet meer in Den Bosch woont, maar nog altijd ‘met heel mijn hart’ betrokken is bij het wel en wee van FC. den Bosch was het altijd genieten van het ‘vurige’ en uiterst beeldend verslag van Ger. Klasse! Ik reserveerde deze avond altijd in mijn agenda. De afgelopen vrijdagen was het zonder Ger en zijn collegae erg ‘leeg’. Kortom: hulde voor dit initiatief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in