Home Algemeen Leo van Hees: “NOVO3 is niet meer weg te denken uit medialandschap”

Leo van Hees: “NOVO3 is niet meer weg te denken uit medialandschap”

2020_01_11_Nieuwjaarsreceptie

Tijdens de druk bezochte nieuwjaarsreceptie van zaterdag jl. kijkt voorzitter Leo van Hees zeer tevreden terug op drie maanden online met NOVO3. Volgens Van Hees is de omroep niet meer weg te denken uit het medialandschap van Vught, Helvoirt en Cromvoirt. Trots is hij op het bereikte resultaat, dat slechts mogelijk was dankzij de bijdragen van vele sponsoren en met de financiële steun van de gemeente (startsubsidie), de Bouwdewijn van Gorp Stichting en de lidmaatschapsbijdragen van de leden en steunleden.

In zijn nieuwjaarstoespraak benadrukt voorzitter Van Hees dat “kabel leuk is, maar dat online de toekomst is”. Online is volgens Van Hees ook keihard. Alles is cijfermatig te onderbouwen en er valt niets te verdoezelen. De bezoekcijfers aan de website van NOVO3 zijn volgens een tevreden voorzitter: “mooie cijfers”. Dat geldt ook voor de bezoekcijfers aan NOVO3 op Facebook en Twitter.

Van Hees benadrukt dat “NOVO3 op de kaart staat; men weet ons te vinden, maar er kan ook nog van alles verbeterd worden”. Doel voor 2020 is het verder uitbouwen van de website en de radio-omroep. Plannen hiertoe zullen op de eerstvolgende algemene ledenvergadering worden gepresenteerd. Tijdens deze ledenvergadering zullen ook de nieuwe bestuursleden van NOVO3 worden voorgesteld. Zij zullen lopende dit jaar het huidige interimbestuur (bestaande uit Leo van Hees, Frans van Buuren en Kees van den Heuvel) gaan vervangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in