Home Algemeen Ladies Night ‘kleine’ Albert Heijn

Ladies Night ‘kleine’ Albert Heijn

Ook dit jaar organiseert Albert Heijn in de Stationsstraat een gezellige ‘Ladies Night’ in kerstsfeer. Voor de eerste 250 ‘ladies’ ligt er op woensdag 11 december een goed gevulde goodie-bag klaar. In een feestelijk aangeklede winkel kunnen Vughtse ladies onder andere kennismaken met een aantal heerlijke gerechten uit de kerst-Allerhande, een huidtest laten doen, een cocktail proeven, kleding passen, kerstdecoraties maken, leuke items shoppen, kerstfoto’s laten maken enz. Teveel om op te noemen en dit alles onder begeleiding van een leuk muziekje op de achtergrond, verzorgd door Traffic Sound uit Vught. Supermarktmanager Leo Ketelaars verwacht net als vorig jaar een behoorlijke drukte en raadt iedereen aan om op tijd te komen.

Op de Facebookpagina van Albert Heijn Stationsstraat is de film van vorig jaar te zien om
alvast een beetje sfeer te proeven. Leo Ketelaars en zijn assistent-supermarktmanager Marie-Louise hebben er heel veel zin in en zullen samen met hun enthousiaste team
zorgen voor een memorabele avond. Speciaalbieren proeven, Leo Ketelaars: “voor de mannen die ook wel een avondje van huis willen, is er een speciaalbierproeverij. Deze proeverij is in een aparte ruimte, zodat zij de dames niet voor de voeten kunnen lopen … Voor deze proeverij zijn er 40 plaatsen. Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen bij de infobalie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in