Home Algemeen Koninklijke onderscheiding voor Mevr. M.M. van de Ven

Koninklijke onderscheiding voor Mevr. M.M. van de Ven

Mevrouw M.M. van de Ven heeft voor de vele door haar verrichte vrijwilligersactiviteiten op maatschappelijk terrein een koninklijke onderscheiding ontvangen. Deze onderscheiding werd uitgereikt door wethouder Peter Pennings tijdens de op zondag 12 januari gehouden Nieuwjaarsreceptie van tennisvereniging Wolfsbosch.

veel vrijwilligersactiviteiten op maatschappelijk terrein

Van 1983 tot 1987 was zij voorzitter van en vrijwilliger bij basketbal vereniging EVBV Octopus te Vught. Zij zette zich in voor de jeugdafdeling en het jaarlijkse kamp.

Mevrouw van de Ven is vanaf 1995 Vrijwilliger bij de Tennisvereniging Wolfsbosch te Vught. Zij fungeert als trainingscoördinator en als lid van de technische commissie. Daarnaast organiseert zij het Eurotoernooi en de clubkampioenschappen. Ook is zij competitieleider en zet zij zich mede in voor de KNLTB jeugdcompetitie. Zij beëindigde deze activiteiten eind 2019.

In de periode 1997-2015 was mevrouw van de Ven vrijwilliger bij het Natuurpark De Kwebben, onderdeel van de Stichting Jeugdnatuurwacht Vught. Zij zette zich in voor de jongerenparticipatie met betrekking tot de realisatie van het park en bij de interregionale samenwerking.

Mevrouw van de Ven was van 2003 tot 2008 lid van de bewonersraad van Woonstichting Woonwijze te Vught. Zij maakte deel uit van de bewonerswerkgroep van de Kleine Zeeheldenbuurt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in