Home Algemeen Klankhealing Concert

Klankhealing Concert

Ontspannend en heilzaam

The Sound of Silence groep geeft zondag 29 december om 12.00 uur een Klankhealing ligconcert in Vught. Een Klankhealing ligconcert is een 90 minuten durend ‘Klankenbad’. De deelnemers ervaren dit klankenbad liggend op een zachte ondergrond. De spelers van de Klankhealing hanteren diverse oorspronkelijke instrumenten van over de hele wereld en maken tevens gebruik van stem en healing hands.

Oeroude geneesvorm
De oeroude vorm van heling door trilling bestond al meer dan 20.000 jaar geleden bij de oorspronkelijke bewoners van Australië, de Aboriginals. De combinatie van grondtonen (aarde) en boventonen (kosmisch) heeft een direct positief effect op de hersengolven, het zenuwcentrum, de meridianen en alle energiecentra in het lichaam. Al deze frequenties, plus de intentie van de spelers vormen een trillingsveld, waarin heling kan plaatsvinden.

Voor informatie en reserveren kunt u terecht bij Thea Hennevelt, telefoon 06 28098355. Mailen kan ook: Thea-hennevelt@versatel.nl. Meer informatie vindt u ook op www.thesoundofsilence.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in