Home Algemeen ‘Justitie’ botst met scooter

‘Justitie’ botst met scooter

Een auto van justitie is dinsdagavond rond half 6 in botsing gekomen met een scooter. De aanrijding vond plaats op het Snippenlaantje ter hoogte van de Vier Kolommen in Vught. Het voertuig van justitie kwam vanuit het Snippenlaantje en kwam in botsing met een scooter die parallel langs de N65 reed in de richting van Helvoirt. De bestuurder van de scooter een 17-jarige inwoner uit Udenhout liep bij het ongeval flink letsel aan zijn been op en werd per ambulance over gebracht naar het ziekenhuis.

De inzittenden van het voertuig van justitie bleven bij het ongeval ongedeerd. Zowel de scooter als het voertuig van justitie raakte bij het ongeval beschadigd. De scooter werd na het ongeval gestald bij buurtbewoners. De auto van justitie liep door het ongeval dusdanige schade op dat deze zijn weg niet kon vervolgen en door een bergingsbedrijf moest worden afgevoerd. 

Het zwaar gepantserde voertuig van justitie was volgens een leidinggevende ter plaatse bezig met een ‘opdracht’ maar zou niet hebben gereden met zwaailicht en sirene.

Vandaag vond in de rechtbank de rechtszaak tegen Holleeder plaats. Holleeder verblijft op dit moment in de EBI in Vught. Mogelijk dat het voertuig van justitie bezig was met een ‘opdracht’ rond de beveiliging van Holleeder. De politie heeft de zaak in onderzoek.

foto’s Bart Meesters Multi Media

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in