Home Algemeen John Kocken 18 maart te gast bij Open Coffee Vught

John Kocken 18 maart te gast bij Open Coffee Vught

John Kocken, hier in zijn vertrouwde sterrenrestaurant, is 18 maart te gast bij de Open Coffee (Foto: Ton de Kort)

Op 28 maart sluit hij de deuren van het restaurant, waar hij en zijn vrouw dan 20 jaar actief zijn geweest. Tien dagen eerder, op woensdag 18 maart, is John Kocken (52) de speciale gast bij de Open Coffee Vught en omstreken.
In de fraaie entourage van Kasteel Maurick gaat de sterrenchef dan in gesprek met interviewer Ton de Kort: over het succes van De Heer Kocken, de reden voor het stoppen én over wat hij nu gaat doen. Dat belooft een ongetwijfeld smakelijk gesprek te worden, het hoofdgerecht van twee uur netwerken.

De organisatie van de Open Coffee Vught en omstreken kan terugkijken op een uitermate geslaagde februari-bijeenkomst. De brasserie van Kasteel Maurick was 19 februari tot in alle hoeken gevuld met ondernemers, die graag het verhaal van de Vughtse budgetcoach Eef van Opdorp kwamen beluisteren. Die stelde het massaal opgekomen publiek niet teleur en was ontwapenend maar ook kritisch richting ondernemers en stak ook haar opvattingen over sparen niet onder stoelen of banken. De bezoekers genoten van het boeiende gesprek. Eén van die bezoekers was … John Kocken, die alvast even poolshoogte kwam nemen.

Het kwam voor veel trouwe gasten én Vughtenaren als een schok, toen John en Kirsty Kocken eerder dit jaar bekend maakten dat zij gaan stoppen met hun restaurant aan de Taalstraat. De Heer Kocken is daar in 20 jaar tijd immers uitgegroeid tot een nauwelijks meer weg te denken fenomeen. Niet voor niets mag het toprestaurant al 12 jaar een prestigieuze Michelinster voeren. Die ster mag John overigens ook ná het sluiten van het restaurant nog blijven voeren. Tijdens zijn aanwezigheid bij de Open Coffee gaat John Kocken onder meer in op het stoppen met het restaurant, maar richt hij de blik ook richting de toekomst. En er is natuurlijk ook gelegenheid tot interactie tussen bezoekers en gast en vice versa.

De Open Coffee Vught vindt traditiegetrouw plaats op de derde woensdag van de maand, in dit geval dus 18 maart, van 9.00 tot 11.00 uur bij Kasteel Maurick. Vooraf aanmelden is niet nodig, er wordt géén entree gevraagd en de koffie is voor eigen rekening.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in