Home Algemeen Interview Blikveld 29 mei met Michel Versteeg, fractievoorzitter GB

Interview Blikveld 29 mei met Michel Versteeg, fractievoorzitter GB

Michel Versteeg

Michel Versteeg voelt geen extra druk omdat hij fractievoorzitter is van de grootste fractie in de  Vughtse gemeenteraad. “Het werk wat er gedaan moet worden wordt verdeeld over alle fractieleden. N65 is een goed plan met een aantal pijnpunten”, volgens Michel. “We moeten trots zijn op wat we bereikt hebben. Het heeft wel gevolgen voor de wegen in Vught. Deze zaken baren nog wel zorgen. We hebben geen glazen bol, maar we hebben nu de kans om deze knelpunten op te pakken. Natuurlijk heeft GB begrip voor de zorgen die mensen maken, over de veranderingen in hun straat”.

Financieel maakt Michel zich wel eens zorgen. “De begrotingen zijn tot nu toe sluitend. Nu afwachten hoe de maatregelen rondom de corona crisis zullen uitpakken. Tijdens de kadernota bespreking in de raadsvergadering van juni, met daarin de mei-circulaire van de centrale overheid uit Den Haag. Dan zullen de financiële gevolgen van de corona crisis ook duidelijk zijn voor Vught”.

GB is al begonnen met de verkiezingen van eind dit jaar. In de zomer zullen er weinig activiteiten zijn, de zichtbare activiteiten zullen starten in september/oktober. De speerpunten van Michel zullen zijn: ‘het sociaal domein en de verkeersafwikkeling rondom N65 en het spoor’.

Michel gaat door als raadslid en als hij gevraagd wordt eveneens als fractievoorzitter. De lijsttrekker moet nog gekozen worden door de partij tijdens een partijbijeenkomst in juni.

Presentatie Berry van de Water, techniek Ralph van Dongen.

Beluister hier het volledige gesprek met Michel Versteeg bij NOVO3 Blikveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in