Home Algemeen Help Boekenmarkt Helvoirt aan ruimte

Help Boekenmarkt Helvoirt aan ruimte

Al tientallen jaren is de Boekenmarkt in Helvoirt een begrip voor het dorp. Jarenlang zijn ze 2x per jaar, in de 3e week van maart en september, te vinden in de Dr. Landmanschool in de oude kern van Helvoirt. Aan deze traditie komt nu een einde. De Dr. Landmanschool zal eind maart verkocht worden aan een van de drie beste inzenders, die een ontwerp hebben gemaakt voor de nieuwe school. Of daar in de toekomst nog plaats is voor de Boekenmarkt is nog onduidelijk.

Inmiddels heeft de gemeente Vught de heer Mesman van de Boekenclub laten weten in de maand mei alle lokalen leeg op te leveren.

“Er liggen duizenden boeken, CD’s en platen opgeslagen in diverse lokalen in de Dr. Landmanschool. Het is nu wachten op de persconferentie van a.s. dinsdag of er versoepeling komt. Pas dan weten we of de Boekenmarkt in de 3e week van maart kan plaatsvinden. Het wordt nijpend voor de Boekenmarkt. Want waar vindt je opslag- en verkoopruimte. Fijn dat ook jullie hier aandacht aan willen schenken. Onze nood is hoog”, memoreert de heer Mesman.

De Boekenmarkt wil graag in het dorp Helvoirt blijven. Het is een hechte gemeenschap en de opbrengst van de verkoop gaat jaarlijks naar een goed Helvoirts doel.

Weet u of heeft u een locatie in Helvoirt, mail dan naar familiemesman@gmail.com of bel 0411-643018.

Wil je meer weten over de verkoop van de Dr. Landmanschool, klik hier:
* https://www.novo3.nl/cultuur-onderwijs/wie-van-de-drie/

* https://www.novo3.nl/wonen-werken/teams-ontwikkelcompetitie-oude-landmanschool-bekend/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in