Home Algemeen Gezocht: Vrienden voor Kloosterhotel ZIN

Gezocht: Vrienden voor Kloosterhotel ZIN

Kloosterhotel ZIN, conferentieoord voor trainingen, bedrijfssessies en dergelijke, bevindt zich aan de Boxtelsweg in Vught. In Blikveld was afgelopen zaterdag directeur Gerie ten Cate telefonisch te gast bij de presentatoren Berry van de Water en Erik Overman. Aanleiding was de oproep van het conferentieoord ‘vriend’ te worden van Kloosterhotel ZIN.
ZIN zoekt vrijwilligers die zich bezig zouden moeten houden met onderhoud van het – vrij toegankelijke – omringende park, inclusief de verzorging van het aanwezige kleinvee. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor melden via welkom@kloosterhotelzin.nl.

Kloosterhotel ZIN was tot 1996 nog een klooster. Daarna is het omgebouwd tot een conferentieoord, dat op commerciële basis trainingen en sessies aanbiedt voor bedrijven die behoefte hebben aan bezinning over de zingeving van het werk en dergelijke.
ZIN heeft een christelijke achtergrond, maar is niet christelijk in de zin dat het andere denkrichtingen uitsluit. Meer over dit conferentieoord kunt u vinden op de website www.kloosterhotelzin.nl en kunt u horen door het terugluisteren van het audiofragment hieronder.

Presentatoren: Berry van de Water en Erik Overman.
Techniek: Ralph van Dongen.

Interview met Gerie ten Cate, directeur ZIN.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in