Home Algemeen Blikveld, zaterdag 6 februari 2021

Blikveld, zaterdag 6 februari 2021Actualiteitenprogramma Blikveld

Gastvrouw: Rona Pietersen
Techniek en muziek: Ralph van Dongen
Presentatie: Berry van de Water en Erik Overman

 • 10:05
  Donderdag 4 februari vond in de commissie Bestuur en Samenleving een opiniërend debat over de toekomstige zendlicentie op het programma. Een van de insprekers was NOVO3-voorzitter Martijn van Engelen. We zijn benieuwd hoe hij op deze avond terugkijkt.
 • 10:20
  Luminueus, de Vughtse soroptimistenclub heeft ter ondersteuning van een fietsproject van Vluchtelingenwerk Vught een actie met ansichtkaarten en speelkaarten bedacht. Daar willen wij natuurlijk meer over weten. Te gast is Desiree Kramer, ontwerpster van de kaarten.
 • 10:40
  Samen Thuis is een dienst van Vughterstede. Samen Thuis biedt ondersteuning aan ouderen die thuis wonen en even een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ook voor de mantelzorger kan deze hulp voor wat meer lucht zorgen. We praten daarover met Christel Abrahams, coördinator van Samen Thuis.
 • 11:05
  Het is een goed gebruik dat we nieuwe raadsleden aan de luisteraars van Novo3 voorstellen. Vandaag maken we kennis met Jan-Willem Verlijsdonk, kersvers raadslid voor D’66. Wat drijft hem om in de plaatselijke politiek aan de slag te gaan?
 • 11:25
  De basisscholen mogen vanaf maandag 8 februari hun leerlingen weer ontvangen. Maar daar zijn wel voorwaarden en richtlijnen aan gesteld. Welke? Dat wisten de basisscholen pas in de loop van de woensdag 3 februari. Het is een gecompliceerde puzzel. Wij zijn benieuwd naar de oplossing van Mayke van Drunen, directeur van De Leydraad in Cromvoirt.
 • 11:40
  Lorainn, Viggo, Evan en Odin Kosztka leggen elke dag een bepaalde afstand af, tot ze in totaal 50.000 meter in de benen hebben. Elke dag voeren ze ook nog een opdracht uit. Waarom ze dat doen? Dat komt hun moeder, Judith Kosztka, vertellen.
 • 11.55
  Afkondiging: Blikveld is een NOVO3-programma van Erik Overman, Peter Corvers, Ans de Man en Berry van de Water. De muziek en de techniek werden vandaag verzorgd door Ralph van Dongen. Onze gastvrouw was Rona Pietersen. Dit programma kunt u ‘terugluisteren’ via de website www.NOVO3.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in