Home Algemeen Blikveld, zaterdag 30 januari 2021

Blikveld, zaterdag 30 januari 2021

Gastvrouw: Rona Pietersen
Techniek en muziek: Maurice van de Vliet
Presentatie: Ans de Man & Peter Corvers

Van 10 tot 11 uur

  • Rob Schuurmans wordt de nieuwe uitbater van herberg ’t Wapen van Cromvoirt. Theo Boeve sloot op 1 januari de deuren omdat hij geen toekomst meer zag voor zijn café en zalencentrum. Alle reden om Rob Schuurmans te vragen waarom hij daar anders over denkt.  
  • De JJ en Dommelbaorzendurp hebben een film gemaakt over Carnaval die vandaag in première gaat, dat wil zeggen het eerste van de vier delen. Bart Raymakers en René van Geene hebben daar al de nodige uurtjes inzitten. Wat krijgen we te zien?
  • In Vught loopt het Pietertjespad langs diverse bezienswaardigheden voor kinderen die aan de hand van een routekaart vragen kunnen beantwoorden. In deze coronatijd goed om daar nog eens bij stil te staan met Tineke Beekmans.

Van 11 tot 12 uur

  • Bijzondere raadsvergaderingen deze maand, digitaal en in DePetrus, de Avondklok, bijstand vanuit Vught aan de politie in Den Bosch en een tv-programma waar wordt gesproken over ‘een verziekte bestuurscultuur in Vught’. Er is genoeg om over te praten met burgemeester Roderick van de Mortel.
  • De politie Vught verleende afgelopen maandag bijstand bij de rellen in Den Bosch. In Vught bleef het rustig maar ondernemers maakten zich deze week wel zorgen. Aan de lijn: Marcel de Rouw, politie Vught.
  • Martien Baks kijkt met weemoed terug op 24 jaar basisschool De Springplank. “Ik ben vergroeid met die prachtige monumentale school”, zegt hij deze week in het Klaverblad. Na 39 jaar onderwijs gaat hij met vervroegd pensioen.  

Blikveld is een NOVO3-programma van Erik Overman, Ans de Man, Berry van de Water en Peter Corvers. Muziek en techniek: Maurice van de Vliet, gastvrouw was Rona Pietersen. Dit programma kunt u terugluisteren’ via de website www.NOVO3.nl

1 REACTIE

  1. Iedere week luister ik met plezier en met veel interesse naar het actualiteitenprogramma Blikveld. Complimenten aan programmamakers!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in