Home Algemeen Blikveld, zaterdag 28 november 2020

Blikveld, zaterdag 28 november 2020

Gastvrouw: Rona Pietersen.
Techniek en muziek: Ludo Servais.
Presentatie: Erik Overman en Berry van de Water.

Van 10 tot 11 uur

  • Stichting Goudhaantje beheert de nalatenschap van de in 2012 overleden Vughtenaar Paul Kok. Ieder jaar worden activiteiten voor de jeugd ondersteund met een geldelijke bijdrage. Tot 1 december kunnen aanvragen ingediend worden. Broer Jozef Kok komt ‘een laatste oproep doen’.
  • Dianne Schellekens zal de gemeenteraadsverkiezingen van dit jaar niet snel vergeten. Ze kreeg maar liefst 735 voorkeursstemmen. Een fantastisch resultaat voor de nummer 2 op de lijst van D66. Zit zij nog op een roze wolk of staat ze alweer met beide benen op de grond?
  • Op 1 januari aanstaande houdt Stichting Peuterspeelzalen Vught op te bestaan. De bestaande onderdelen worden overgenomen door kinderopvangcentra. Voor directeur Joske Jansen breken er dan ook nieuwe tijden aan. Wij kijken met haar terug op de afgelopen 25 jaren en vooruit naar de nabije toekomst.

Van 11 tot 12 uur

  • Het is hoog tijd om weer eens bij te praten met burgemeester Roderick van de Mortel. Hoe beleefde hij de verkiezingen? Hoe gaat het met de Coronagevolgen in Vught? Wat denkt hij van het gedoe rondom het vuurwerk en carbid schieten? Hoe bereidt hij zich voor op de aansluiting van Helvoirt? Waarschijnlijk gaan we tijd tekort komen …. 
  • Tandemclub Vught verzorgt recreatieve fietstochten voor mensen met een visuele handicap. De 31 tandems staan in een container in Tilburg, maar die moet daar weg. Dus is de club op zoek naar een nieuw onderkomen voor de fietsen. We gaan met bestuurslid Angela van Meer op de details in.
  • Vanaf 1 januari hoort Helvoirt bij Vught. We gaan de komende weken een poging doen ‘om Helvoirt aan u voor te stellen’. We gaan vandaag in gesprek met Louise Schulten en Lucie van de Pas van Vereniging 55+.

11.55 uur

Afkondiging:

Blikveld is een NOVO3-programma van Erik Overman, Peter Corvers, Ans de Man en Berry van de Water. De muziek en de techniek werden vandaag verzorgd door de onovertroffen Ludo Servais. Rona Pietersen ontving de gasten. Dit programma kunt u ‘terugluisteren’ via de website www.NOVO3.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in