Home Algemeen Blikveld, zaterdag 25 juli 2020

Blikveld, zaterdag 25 juli 2020

Gastvrouw: Rona Pietersen
Techniek en muziek: Ludo Servais
Presentatie: Erik Overman en Berry van de Water

We gaan weer gasten in onze Coronaproof studio ontvangen. Telefonische gesprekken worden afgewisseld met face to face-ontmoetingen. Ook gaan we in deze uitzending weer ‘duopresenteren’. Het begint, langzaam maar zeker, weer een beetje op ‘de oude tijden’ te lijken.

Van 10 tot 11 uur

  • Voor de derde keer op rij heeft Nick Ringelberg met zijn computerbedrijf Hostje.nl een Bedrijven Award ontvangen. Deze onderscheiding wordt uitgereikt aan bedrijven die een prima klantenbeoordeling krijgen. Wat is zijn geheim?
  • In het politieke blok praten we met CDA-fractievoorzitter Yvonne Vos. Gaat de politiek door tijdens het zomerreces? Hoe denkt zij over actuele zaken zoals de Jagersboschlaan, de financiën, woningbouw, de IJzeren Man, en DePetrus. Natuurlijk proberen we ook al vooruit te kijken naar de naderende verkiezingen.
  • Omdat een voorstelling, door het Coronavirus, niet mogelijk was, heeft ‘Onze Musical’ een podcast gemaakt. Jacques Noyons weet precies hoe dat allemaal in zijn werk is gegaan, en hoe trots hij is op deze uitvoering van ‘De Koning van Katoren’.

Van 11 tot 12 uur

  • De Adviesraad Sociaal Domein Vught adviseert de gemeente over ‘alles’ wat de burgers raakt in hun directe bestaan. Bijvoorbeeld op het gebied van jongeren, woonbeleid en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Jozef Kok weet er meer van.
  • Tot veler verdriet kon de Nijmeegse Vierdaagse dit jaar niet doorgaan. Om toch te kunnen wandelen werd er een alternatief bedacht: via uitgezette routes of via de eigen wandelapp kon er toch gelopen worden. Marc van der Bruggen liep mee.
  • Onlangs werden de competitie-indelingen voor het amateurvoetbal bekend gemaakt door de KNVB. Wat vindt Zwaluw V.F.C. trainer John Laponder van de tegenstanders? En hoe is het met zijn eigen selectie en de voorbereiding op het nieuwe seizoen?

11.55 uur

Afkondiging:
Blikveld is een NOVO3-programma van Erik Overman, Peter Corvers, Ans de Man en Berry van de Water. De muziek en de techniek worden verzorgd door de onovertroffen Ludo Servais. Dit programma kunt u ‘terugluisteren’ via de website www.NOVO3.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in