Home Algemeen Blikveld zaterdag 14 december 2019

Blikveld zaterdag 14 december 2019

Gastvrouw: Rona Pietersen.
Techniek en muziek: Maurice van der Vliet.
Presentatie: Erik Overman en Berry van de Water.

10.05 uur
Sinds 1971 organiseert Prins Hendrik jaarlijks de Kangoeroeloop. Op tweede Kerstdag lopen jaarlijks meer dan 2.500 hardlopers door en rond Vught. Dit jaar is er voor het eerst ook een paraloop uitgezet. PH-voorzitter Rien van Haperen weet daar zeker het fijne van.

10.25 uur
Vanaf 20 december gaat de Winterschool weer van start. Ouderen Samen en ABZ hebben weer gezorgd voor een gevarieerd aanbod. Marijke Blanken en Karin Mooren komen uitleggen wat er allemaal te doen is.

10.45 uur
Voetbalvereniging Zwaluw V.F.C. had afgelopen donderdagavond alle reden om de champagne te laten knallen. De gemeenteraad ging akkoord met het plan voor de noodzakelijke nieuwbouw op sportpark Bergenshuizen. We gaan eens kijken of voorzitter Jacco de Koning nog steeds in zijn nopjes is.

11.05 uur
Wethouder Peter Pennings had het de afgelopen tijd niet altijd even makkelijk. Hij kreeg regelmatig kritiek op het verloop van een aantal bouwprojecten. Toch wordt er nu en in de toekomst veel gebouwd in Vught. Hoe kijkt hij zelf tegen de lokale bouwontwikkelingen aan.

11.25 uur
Jack Dikmans is de verantwoordelijke manager van de BOR (Beheer Openbare Werken). We willen graag van hem weten of we goed voorbereid zijn op de Winter? Kunnen we eventuele gladheid goed bestrijden en hoe doen we dat dan? Welke voorbereidingen worden er getroffen en tot waar gaat de verantwoordelijkheid van de gemeente eigenlijk?

11.45 uur
De voorzitter van het Vughts Mannenkoor, Ad van der Staak, heeft zich voorgenomen om het zingen onder mannen populairder te maken. Daarom wordt er gestart met een projectkoor dat in het teken staat van pop en rock. Hij wil mannen laten ervaren hoe fijn zingen kan zijn. En met een beetje geluk levert het ook nog wat nieuwe leden op.

11.55 uur
Afkondiging: Blikveld is een NOVO3-programma van Erik Overman, Peter Corvers, Ans de Man en Berry van de Water. De muziek en de techniek werden vandaag verzorgd door de onovertroffen Maurice van der Vliet. De gastvrouw was Rona Pietersen. Dit programma kunt u ‘terugluisteren’ via de website www.NOVO3.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in