Home Algemeen Blikveld, zaterdag 12 september 2020

Blikveld, zaterdag 12 september 2020

Gastvrouw: Rona Pietersen
Techniek en muziek: Ralph van Dongen
Presentatie: Peter Corvers en Erik Overman

Ook deze editie van Blikveld zit weer bomvol met interessante gasten. Telefonische gesprekken en face-to-face-ontmoetingen wisselen elkaar af. Benieuwd naar wat er zich allemaal afspeelt in uw regio? Blijf luisteren en u bent weer helemaal op de hoogte.

Van 10 tot 11 uur

  • Sportclub Prins Hendrik heeft ervoor gekozen de Kangoeroeloop op tweede kerstdag niet als massa-evenement door te laten gaan maar, vanwege Corona, aan te bieden in virtuele vorm. We praten daarover met Rien van Haperen, voorzitter van PH.
  • Zoals elke week is ook dit keer in Blikveld een fractievoorzitter te gast van een van de zes politieke partijen in Vught. Dit keer Dianne Schellekens van D66. Hoe ver is D66 met het verkiezingsprogramma en hoe ziet de kandidatenlijst eruit?
  • Het nieuwe cursusseizoen van ABZ gaat binnenkort van start. Dit jaar zijn alle cursussen aangepast aan de Corona-richtlijnen. Voor een aantal cursussen wijkt ABZ uit naar een andere locatie en is de frequentie aangepast. Aan tafel: Lidia Riezebos.

Van 11 tot 12 uur

  • Deze week is een online enquête gestart om de politieke interesse onder jongeren te peilen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de gemeente Vught een jongerenraad krijgt. Aan tafel: Maurits Bouma en Eddie van Doorn.
  • Sinds 1970 organiseert Noten op de Noen concerten in de Oude Kerk in Helvoirt. Van kamermuziek tot jazz en van harmonie tot tango. Dit jaar is het 50ste concertjaar. Aan tafel: Els Knoope.
  • De gemeente Vught wil op het Isabellaveld, gelegen tussen Fort Isabella, het Stadhouderspark en het spoor, een gevarieerde woonwijk ontwikkelen met zo’n kleine 119 woningen waarvan er 53 al gebouwd zijn. De bewonersvereniging Poort van Vught heeft een plan ontwikkeld voor woningbouw op het Isabellaveld. Aan tafel: Michel Freund (Poort van Vught).  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in