Home Algemeen Blikveld zaterdag 11 juli 2020

Blikveld zaterdag 11 juli 2020

203
0

Gastvrouw: Rona Pietersen
Techniek en muziek: Ralph van Dongen
Presentatie: Erik Overman en Berry van de Water.

We gaan weer gasten in onze Coronaproof studio ontvangen. Telefonische gesprekken worden afgewisseld met face to face-ontmoetingen. Ook gaan we in deze uitzending weer ‘duopresenteren’. Het begint, langzaam maar zeker, weer een beetje op ‘de oude tijden’ te lijken.

Van 10 tot 11 uur

  • Sinds 1 mei is Vughtenaar Rob Almering algemeen directeur van FC Den Bosch. Wie is hij? Hoe kwam hij bij de FC terecht? Wat trof hij aan en wat zijn de doelstellingen en verwachtingen voor de toekomst? Hoe ziet hij de binding van de Bossche club met Vught? Meer dan genoeg te bespreken dus.
  • In het politieke blok praten we met GB-fractievoorzitter Michel Versteeg. Gaat de politiek door tijdens het zomerreces? Hoe denkt hij over actuele zaken zoals de financiën, woningbouw, de centrumplannen en DePetrus. Natuurlijk proberen we ook al vooruit te kijken naar de naderende verkiezingen.
  • Martijn van Engelen moet nog officieel worden beëdigd, maar is al actief als voorzitter van NOVO3. Wie is hij en hoe kwam hij ‘in de studio terecht’? Hoe ziet hij de toekomst van de online omroep? Wat is hij allemaal van plan? Kan hij al deze vragen al beantwoorden?

Van 11 tot 12 uur

  • Het bestuur van Samen voor Vught gaat op 13 juli de leden informeren over de mogelijkheden om bij de Raad van State beroep aan te tekenen tegen het definitieve Tracébesluit PHS Meteren-Boxtel. Hans Togtema komt uitleggen wat hij van de online vergadering verwacht.
  • Hoe zijn de afgelopen weken verlopen bij de woonzorgcentra van Vughterstede. Werkt het bezoekersprotocol? Zijn er ondertussen alweer activiteiten opgestart? Komt het personeel weer een beetje tot rust?  We vragen het aan bestuurder Peggy van der Koelen.
  • Hengelsportvereniging Altijd Beet gaat een kijkdag organiseren om belangstellenden alle facetten van het zoetwatervissen te laten zien. Waar en hoe gaan ze dat aanpakken? We praten erover met voorzitter Hans Meijs.

11.55 uur

Afkondiging:
Blikveld is een NOVO3-programma van Erik Overman, Peter Corvers, Ans de Man en Berry van de Water. De muziek en de techniek werden vandaag verzorgd door de onovertroffen Ralph van Dongen. Dit programma kunt u ‘terugluisteren’ via de website www.NOVO3.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in