Home Algemeen Arrestaties na groepsverkrachting

Arrestaties na groepsverkrachting

In een al langer lopend onderzoek naar groepsverkrachtingen zijn dinsdagochtend op meerdere locaties arrestaties verricht. In alle vroegte werden 8 mannen in de leeftijd van 18 tot 26 jaar uit ‘s-Hertogenbosch en Rosmalen opgepakt.

De zaak kwam begin dit jaar aan het rollen. Afzonderlijk van elkaar deden 3 tienermeisjes uit ‘s-Hertogenbosch melding van verkrachting door meerdere jongens op verschillende momenten. In alle gevallen kwamen de meisjes in contact met leden van de groep, onder meer via social media. De meisjes werden vermoedelijk gedrogeerd en vervolgens in weerloze toestand misbruikt door meerdere jongens uit de groep. Soms werd er geweld gebruikt. Het misbruik vond plaats bij een garagebedrijf in ‘s-Hertogenbosch. In april van dit jaar deden forensisch rechercheurs sporenonderzoek in een ruimte bij het bedrijf. In die ruimte zouden de verkrachtingen hebben plaatsgevonden.

Misschien schieten er allerlei gedachten en vragen door je hoofd, maar vind je het lastig om hulp te zoeken. Heb je vragen of wil over een ervaring praten? Dan kun je bellen met het CSG op 0800-0188. Ook kun je contact opnemen met de zedenpolitie 0900-8844.
Alle informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Foto’s: Meesters Multi Media/Bart Meesters

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in