Home Algemeen ABZ start cursusseizoen 2020-2021

ABZ start cursusseizoen 2020-2021

Start cursusseizoen 2020-2021 ABZ
Het cursusseizoen van ABZ gaat vanaf half/eind september weer van start. Dit jaar hebben we alle cursussen aangepast aan de coronarichtlijnen, waardoor het op 1,5 meter zal plaatsvinden. Voor sommige cursussen zijn we uitgeweken naar een andere locatie en hebben we de frequentie aangepast. Zo hopen we toch weer veilig van start te gaan.

Frans, Engels, Italiaans, Spaans
Al jaren worden er diverse taalcursussen gegeven door onze deskundige taaldocenten. De Engelse lessen zullen vanaf dit jaar verzorgd worden door Louis Wetzer, de Franse lessen door Anneke v.d. Burg, de Italiaanse lessen door Adrienne Notten en de Spaanse lessen door Andzia van Veldhoven. Met veel plezier geven zij les op diverse niveaus zowel overdag als in de avond. De kleinere groepen en het sociale karakter maakt het volgen van een taalcursus bij ABZ bijzonder. Onze taalcursussen worden gegeven voor zowel beginners als (ver)gevorderden.  Dus wil je een taal leren in een ontspannen omgeving, dan kun je hiervoor gewoon in Vught terecht.

Creatieve en educatieve cursussen en workshops
ABZ biedt verder een zeer groot aanbod aan creatieve cursussen zoals diverse teken- en schildercursussen, illustreren, bloemen en planten tekenen, vilten, beeldhouwen in speksteen, kleding maken, diverse fotografiecursussen, bloemschikken of haken en borduren. Tevens is er een divers aanbod aan workshops zowel overdag als in de avond.

Naast deze creatieve cursussen heeft ABZ ook nog diverse informatieve cursussen zoals bijvoorbeeld onze leesclubs, Vughtologie, muziekgeschiedenis waarin we veel muziek beluisteren en de nieuwe cursus veerkracht, die in samenwerking met Ouderen Samen, Welzijn Vught en de GGD Hart voor Brabant is ontwikkeld voor 55-plussers, waarin we kijken hoe je in het leven staat en wat de geheimen zijn voor een lang en gelukkig leven.

Informatie en inschrijven
Twijfel je of een cursus iets voor je is. Welke materialen, methode of technieken er worden gebruikt? Op welk niveau je kunt instromen? Kijk op onze website of neem contact met ons op. Door de coronamaatregelen kunnen we helaas minder mensen per groep indelen, dus de groepen zitten snel vol. Schrijf je dus snel in!

Voor verdere informatie en onze tarieven: www.abzvught.nl  of 073 -657 20 00. Het volledige cursusprogramma is ook verkrijgbaar bij ABZ in DePetrus, Heuvel 2, in Vught.

Minder draagkrachtigen
Cursussen van ABZ vallen onder de regeling “Meedoen” van de gemeente Vught. Informeer bij ‘Wegwijs+’ van de gemeente voor de voorwaarden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in