Home Algemeen Aanpassingen bij het middagprogramma NOVO3 LIVE

Aanpassingen bij het middagprogramma NOVO3 LIVE

In verband met ziekte van een van de presentatoren zijn we helaas genoodzaakt de programmering van NOVO3 LIVE aan te passen.

Met ingang van maandag 6 april vervolgen wij NOVO3 LIVE van maandag tot en met vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur. Een informatief en actueel programma met veel ruimte voor nieuwsfeiten, met telefonische interviews en met de mogelijkheid tot het aanvragen van verzoekplaten.

Maandag: herhaling Blikveld van afgelopen zaterdag met veel lokaal corona-nieuws
Dinsdag: NOVO3 LIVE met Ger Posthuma en Ralph van Dongen
Woensdag: NOVO3 LIVE met Frans van Buuren
Donderdag: NOVO3 LIVE, bezetting nog onbekend
Vrijdag: NOVO3 LIVE met Sjoerd Janssens en Marco Vugts

Hiermee willen de programmamakers een virtuele ontmoetingsplaats bieden voor alle inwoners van Vught, Helvoirt en Cromvoirt. We zijn benieuwd hoe luisteraars deze Corona-periode doorkomen, of deze gedwongen sociale onthouding ook leuke dingen oplevert en we horen graag tips die men wil delen met andere luisteraars. Verder brengt dit live programma u zo goed mogelijk op de hoogte van actuele ontwikkelingen en van genomen of te nemen maatregelen. En muziek, veel muziek.

We zijn vanaf nu voor mededelingen, vragen en verzoekjes te bereiken via redactie@novo3.nl of via whatsapp nummer 06 82 28 85 48.

NOVO3 is te beluisteren via www.novo3.nl, de gele LUISTER LIVE knop in het menu bovenin of rechtstreeks via de NOVO3 radio-stream.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in